Анелия Петкова

Анелия Петкова е Магистър по Маркетинг от Университета за Национално и Световно Стопанство, София и Сертифициран специалист по жилищни имоти от National Association of Realtors, САЩ.

От 2006 до 2010 година Анелия управлява компания за консултантска дейност и инвестиции в имоти, която обслужва предимно чуждестранни клиенти при покупко-продажба и отдаване под наем на среден и висок клас жилищни имоти. В тази си роля, тя участва активно в изграждането и управлението на някои от първите затворени комплекси в София. Анелия предоставя на клиентите си цялостен набор от услуги след продажба - обзавеждане, професионално управление, отдаване под наем и препродажби.

От 2010 до 2016 година Анелия е част от специализирания екип за жилищни имоти на Colliers International с фокус върху продажби и наеми в средновисокия сегмент на пазара и мащабни комплекси от затворен тип, сред които ексклузивният Резиденшъл Парк София. Там тя става носител на няколко награди и отличия, включително две поредни години получава най-високото признание за „Service Excellence”, което се дава въз основа на обратната връзка, получена от клиенти.

Анелия е майка на две деца и когато има свободно време, го отделя за градината си или страстта си към интериорния дизайн и азиатската кухня.

M: +359 896 777 637
E: anelia.petkova@homeboutique.bg

  Абонирайте се за нашия бюлетин
Абонирайте се за нашия бюлетин

Здравейте! Абонирайте се за нашия бюлетин и ще бъдете винаги информирани за нашите най-нови и интересни имоти.

*ние не обичаме spam-a и никога няма да споделим вашите данни с някой друг.
×