Консултантите, на които може да се доверите

Home Boutique е успешен тандем от водещи професионалисти с дългогодишен опит в управлението, продажбите и отдаването под наем на имоти в затворени жилищни комплекси.

Приятелство, доказано във времето, успешно партниране в много общи проекти, подкрепа, отлично познаване на пазара за недвижими имоти и дълъг списък доволни новодомци, купувачи и продавачи са в основата на успешното сътрудничество на Анелия Петкова и Татяна Емилова, основатели на Home Boutique. Двете имат отлично допълващи се кариерни постижения и образование, надграждани през годините. Те са ентусиазирани, позитивни, подхождат индивидуално, имат знанията и готовността да съдействат в целия процес на покупка или наемане на имот и винаги успяват да намерят решения, отговарящи на изискванията на клиентите си.

Консултантската компания залага на личното отношение, в което качества като търпение и внимание са от ключово значение за добрата комуникация и бързото и успешно съдействие за намирането на нов дом в затворен комплекс. Повечето от клиентите, работили с Home Boutique са лоялни клиенти, за които работата с компанията не е еднократна услуга и които приемат Таня и Анелия за свои лични консултанти в областта на недвижимите имоти.

Анелия Петкова

Татяна Емилова

  Абонирайте се за нашия бюлетин
Абонирайте се за нашия бюлетин

Здравейте! Абонирайте се за нашия бюлетин и ще бъдете винаги информирани за нашите най-нови и интересни имоти.

*ние не обичаме spam-a и никога няма да споделим вашите данни с някой друг.
×